РАБОТИТЕ СЕ ВО НАПРЕДНА ФАЗА

„Зелено-бели“ столчиња ќе блеснат во салата во Битола

Конечно ќе се знае кои се главните бои во Битола. Во реновираната сала, деновиве ќе бидат поставени преку 3.000 столчиња, кои се во зелена и бела боја. Тоа се боите на Пелистер, што значи дека салата ќе го добие вистинскиот лик 

објавено: 11 март 2017 - 10:30