Мобилизација за јубилејот

Згрмеа и моторите за Вардар... (Фотогалерија)

Општа мобилизација има за јубилејот на „Комити“ и на фудбалскио клуб Вардар, а пред дербито со Пелистер, вечерва од 18 часот згрмеа и моторите во чест на 30 години ов навивачката група и 70-годишнината на најтрофејниот клуб

објавено: 19 ноември 2017 - 16:51

Општа мобилизација има за јубилејот на „Комити" и на фудбалскио клуб Вардар, а пред дербито со Пелистер, вечерва од 18 часот згрмеа и моторите во чест на 30 години ов навивачката група и 70-годишнината на најтрофејниот клуб.

Покрај домашните навивачи, кои најавија спектакл, пристутни на вечното македонско дерби ќе бидат и „Чкембари“, а специјални гости на вардарци се и симпатизерите на Шалке 04, популарните „Уге“. Дуелот почнува за нешто повеќе од еден час.