КЛУБОТ ИМ ПОСАКА МНОГУ СРЕЌА ВО НОВИОТ КЛУБ

Четворица младинци на ФК Тетекс во Љуботен

И официјално повеќе не се дел од фудбалскиот клуб на Тетекс..

објавено: 26 јули 2018 - 09:30

Даниел и Александар Трпевски, Мики Веселиноски и Филип Аризанкоски се преселија во редовите на ФК Љуботен.

„На истите им посакуваме се најдобро во понатамошната фудбалска кариера", пренесува навивачкиот сајт „Напред Тетекс" (napred-teteks.mk).

Да потсетиме, младиот напаѓач на Тетекс, Божидар Грозданоски јуниор со своите 18 години се приклучи во првиот тим.

Најново во Фудбал