Во Прилеп се палат моторите за пролетниот дел

Даноски петто засилување за Победа

Зоран Даноски е петтото засилување за Победа и денеска на пладне ќе се приклучи на прозивката на првиот тим, кој ги почнува пдоготовките за пролетниот дел

објавено: 8 јануари 2017 - 11:25

Зоран Даноски е петтото засилување за Победа и денеска на пладне ќе се приклучи на прозивката на првиот тим, кој ги почнува пдоготовките за пролетниот дел.

Даноски играше шест сезони во Чешка за Мост и Прибрам, а настапуваше и за Металург. Покрај негоп Победа ги ангажираше и српските играчи Војводиќ и Станиќ, потоа и Бразилецот Рамон и Коњарски од Пелистер.

Победа по првиот дел е на делба на осмото место во нашата Прва Лига со 15 бода, колку што има и Македонија Ѓорче Петров.

Најново во Фудбал