Ќе има мало одложување на мечот Шкендија - Вардар

Дербито во Тетово ќе доцни дваесеттина минути (Фото)

Големото дерби меѓу Шкендија и Вардар ќе доцни дваесеттина минути, според последните информации од Тетово, а причината е позната, снегот кој интензивно паѓаше вчера

објавено: 14 февруари 2018 - 13:03

Големото дерби меѓу Шкендија и Вардар ќе доцни дваесеттина минути, според последните информации од Тетово, а причината е позната, снегот кој интензивно паѓаше вчера.

Теренот се чисти, но веројатно и нема да биде комплетно расчистен до почетокот на мечот закажан за 14 часот. Сепак под Шара сигурноп ќе се игра, но најверојатно со задоцнување од дваесеттина минути.

Најново во Фудбал