УТРЕ ЧИТАЈТЕ ВО „СПОРТ"

Хаџиевски на чело на Вардар!?

Додека Грнчаров и Панчев меѓусебе се „минираат", екс стратегот и некогашен спортски директор на „црвено - црните", избива во преден план за функцијата претседател на ФК Вардар.

објавено: 14 август 2018 - 20:15

Додека Грнчаров и Панчев меѓусебе се „минираат", екс стратегот и некогашен спортски директор на „црвено - црните", избива во преден план за функцијата претседател на ФК Вардар.

Ѓоко Хаџиевски бил во интензивна комуникација со градските власти кои најверојатно ќе го вратат под свој „патронат" нашиот најтрофеен клуб.

Читајте во утрешното печатено издание на „Спорт“...

Најново во Фудбал