Ерменецот е отстранет од подготовките

Јаневски поради кавга го врати Хамбарѕумјан во Скопје

Хофханес Хамбарѕумјан е отстранет од подготовките на Вардар во Анталија, поради кавга со тренерот Чедомир Јаневски

објавено: 26 јануари 2018 - 10:39

Хофханес Хамбарѕумјан е отстранет од подготовките на Вардар во Анталија, поради кавга со тренерот Чедомир Јаневски.

Ситуацијата во Вардар е се полоша, откако си заминаа младите Муслиу и Демири, потоа и Николов, Велковски се повреди, а сега популарнито Хоф е отстранет.

Ерменецот е веќе во Скопје и веројатно ќе има санкции кон него, па можно е дури и да си замине од Вардар.

Најново во Фудбал