ОДЛОЖЕН МЕЧОТ ЗАЈАС - ЕУРОМИЛК

Кичево денеска нема услови за фудбал

Натпреварот меѓу Зајас и Еуромилк во рамките на 15. коло во Втората лига- Запад е одложен. Стадионот во Кичево денеска е целосно под вода, нема услови за фудбал. 

објавено: 6 март 2018 - 11:09

Поројните дождови и топењето на снегот во Кичево, и натаму им прават проблеми на екипите. стадион во Кичево. Натпреварот меѓу Зајас и Еуромилк во рамките на 15. коло од Втората лига- Запад е одложен. Стадионот во Кичево денеска е целосно под вода, нема услови за фудбал.

Ова е уште едно пролонгирање на натпревар поради лошите временски услови. Мечот ќе се игра за една недела, поточно идниот вторник.

Најново во Фудбал