ПОБЕДИЈА „КОМИТИТЕ“

„ПУ-ПУ НЕ ВАЖИ“: Вардар и Пелистер, сепак ќе играат од 18 часот

Вечното дерби меѓу Вардар и Пелистер, сепак ќе се одигра во ноќен термин. На крајот победија „Комитите“, кои побараа од управата на клубот во чест на јубилејот, 30 години од формирањето, дуелот да се одигра со почеток од 18 часот. 

објавено: 17 ноември 2017 - 15:08

Вечното дерби меѓу Вардар и Пелистер, сепак ќе се одигра во ноќен термин. На крајот победија „Комитите", кои побараа од управата на клубот во чест на јубилејот, 30 години од формирањето, дуелот да се одигра со почеток од 18 часот.

Оваа година е јубилејна и за „Комитите" кои полнат триесетка и за самиот клуб, кој слави 70 години од постоењето.

Останатите средби се играат во недела со почеток од 13 часот. 

 

Најново во Фудбал