Продолжи традицијата на „романтичарите“

Работнички на подготовки во Чатеж

Откако по прозивката која е закажана за 10 јуни ќе бидат завршени сите формалности околу тимот, експедицијата на „романтичарите" на 20 јуни ќе се пресели во Словенија каде ќе тренира и ќе игра контролни натпреаври во наредните две седмици.

објавено: 28 мај 2018 - 16:00

Работнички ќе ја продолжи традицијата летните подготовки за новата сезона да ги реализира во Чатеж, во Словенија. Откако по прозивката која е закажана за 10 јуни ќе бидат завршени сите формалности околу тимот, експедицијата на „романтичарите" на 20 јуни ќе се пресели во Словенија каде ќе тренира и ќе игра контролни натпревари во наредните две седмици.

Во Скопје планирано е да се врати на 3 јули и да ги чека првите обврски во квалифиакциските мечеви од Лигата на Европа кои ќе стартуваа на почетокот од месецот.

Најново во Фудбал