Отчетот мина мазно

Редовно Собрание, редовна пракса, сите делегати беа ЗА (Фотогалерија)

Сите одлуки на Редовното Собрание на Фудбалската Федерација на Македонија минаа мазно, како што впрочем е од основањето на Федерацијата во минатите 26 години, а сите присутни делегати гласаа „ЗА“ сите предложени точки

објавено: 17 февруари 2018 - 12:56

Сите одлуки на Редовното Собрание на Фудбалската Федерација на Македонија минаа мазно, како што впрочем е од основањето на Федерацијата во минатите 26 години, а сите присутни делегати гласаа „ЗА" сите пртедложени точки.

Се усвои извештајот за завршната сметка за 2017 година, се усвои новиот буџет, се симнаа суспензиите за четворицата казнети фудбалери на Металург.., и никој немаше ништо против. Стандардна пракса од самите почетоци на ФФМ.

Најново во Фудбал