ПОТВРДЕНО

Шан Јунајтед и официјално го промовираше Секуловски (ФОТО)

Марјан Секуловски, некогашниот тренер на Пелистер се врати во Мјанмар. Она што го најавивме денеска беше потврдено од страна на тамошниот шампион Шан Јунајтед. 

објавено: 28 април 2018 - 12:34

Марјан Секуловски, некогашниот тренер на Пелистер се врати во Мјанмар. Она што го најавивме денеска беше потврдено од страна на тамошниот шампион Шан Јунајтед.

Мјанмар за Секуловски е добро позната средина, во изминатите години во екипите на Ајејавади Јунајтед и Јангон Јунајтед. Шан Јунајтед е клуб формиран 2005 година, а лани стана шампион за прв пат во својата историја.

Најново во Фудбал