ФРАНЦУЗИНОТ СЕ ПРЕСЕЛИ ВО КРАТОВО

Силекс го „грабна" Мбела

Емануел Мбела парафираше за Силекс

објавено: 7 јуни 2018 - 13:08

Силекс го претстави своето второ ново летно име во своите редови. Тоа е Емануел Мбела, напаѓач со француски пасош кој до пред извесно време играше за Шкупи. Се гледа дека кратовци не се шегуваат и се обидуваат да направат тим за големи нешта. Прво го доведоа Филип Миленковски а денеска и Мбела, но нема да застанат тука. Се очеккуваат најмалку уште 4-5 нови играчи.

Најново во Фудбал