Одреден и терминот за одложениот меч во Кратово

Силекс и Скопје ќе играат на 21. февруари

Силекс и Скопје за една седмица на 21. февруари ќе го играат првиот меч во пролетниот дел од шампионатот, по денешното одложување

објавено: 14 февруари 2018 - 15:04

Силекс и Скопје за една седмица на 21. февруари ќе го играат првиот меч во пролетниот дел од шампионатот, по денешното одложување, поради дожд.

Судијата Марјан Марковски и капитените на двата состави денеска потврдија со заедничка одлука дека во Кратово нема услови за игра. теренот е потопен со вода, па веднаш беше одреден нов термин за мечот, на 21. февруари.

Најново во Фудбал