ПОТРЕСИ КАЈ ШАМПИОНОТ ПОРАДИ ЛОШИТЕ ТРАНСФЕРИ

Симев си заминува од Вардар

Неофицијално дознаваме дека извршниот директор на Вардар Самоил Симев си поднел оставка

објавено: 16 јануари 2018 - 10:15

Лошата трансфер политика, посебно во последните неколку недели, се чини доведе до тоа дел од раководството на Вардар да го плати данокот.

„Спортмедиа“’ дознава дека Самоил Симев си поднел оставка од местото извршен директор на шампионот. Е сега тие оставки дали ќе застанат само кај него или ќе следуваат и други, останува да се види.

Интересно е за се забележи и тоа дека во експедицијата на Вардар која утринава отпатува за Анталија меѓу патниците го немаше Симев.

Најново во Фудбал