УСПЕШНО РЕАЛИЗИРАНИ ПРЕГОВОРИ

Стјепановиќ уште една сезона во Работнички

Поранешниот репрезентативец и понатаму е дел до составот на „романтичарите" и ќе биде сериозна помош во европските битки кои следуваат...

објавено: 11 јуни 2018 - 16:32

Беше и оваа сезона во Работнички, така ќе биде и во наредната.

Искусниот играч од средниот ред, Остоја Стјепановиќ останува дел од Работнички затоа што денеска и официјално потпиша нов едногодишен договор со клубот од Дебар Маало.

Најново во Фудбал