ЗА ПОМАЛКУ ОД 20. МИНУТИ СТАРТУВА ДУЕЛОТ ВО ЕРЕВАН

Стрим за Пјуник - Вардар (ВИДЕО)

Македонскиот вицеправк, Вардар за помалку од 20. минути го стартува дуелот со Пјуник во рамките на првото квалификациско коло во Лига Европа. 

објавено: 12 јули 2018 - 14:42

И овој деул ќе може да го проследите на интернет, и тоа на следните линкови.

ЛИНК 1

ЛИНК 2

Најново во Фудбал