МАЛКУ ОДМОР ОД ФУДБАЛОТ

„Вардарци“ се префрлија на голф!

Задоволен од изданието на неговата екипа на вчерашниот дуел со Заглебје (3:0), Јаневски се рекреираше играјќи голф, како да сакаше малку да одмори од фудбалот.

објавено: 1 февруари 2018 - 19:00

Задоволен од вчерашното издание на неговите играчи на мечот со Заглебје, стратегот на Вардар Чеде Јаневски одигра една партија голф.

Вардарци и нивниот тренер Чеде Јаневски денеска во Анталија вежбаа малку голф. Задоволен од изданието на неговата екипа на вчерашниот дуел со Заглебје (3:0), Јаневски се рекреираше играјќи голф, како да сакаше малку да одмори од фудбалот.

Најново во Фудбал