Анонимен клуб со прекрасен чин

И нисколигашите знаат да направат спектакл, Ројковац слави, Обреновац гори (Видео)

Фудбалскиот клуб Ројковац од Србија е формиран лани и е анонимен во светот на фудбалот, но неговите навивачи со спектакуларна прослава по освоеното прво место го привлекоа вниманието

објавено: 7 јуни 2017 - 22:10

Фудбалскиот клуб Ројковац од Србија е формиран лани и е анонимен во светот на фудбалот, но неговите навивачи со спектакуларна прослава по освоеното прво место го привлекоа вниманието.

Клубот е формиран од една група пријатели, кои организираа убав хепенинг по освоеното прво место во општинската лига.

Погледнете.

Најново во Фудбал