Имаме и наш талент во мајсторската работилница на лавовите

Академијата на Спортинг расадник за врвни играчи, сега имаат и македонски бисер (Фото)

Академијата на Спортинг Лисабон е вистински расадник на таленти, кои во последните 15 години станаа познати светски ѕвезди. од калибарот на најголемите на сите времиња, предводени од Кристијано Роналдо, Нани, Кварежма, Мутињо.....

објавено: 13 ноември 2017 - 21:28

Академијата на Спортинг Лисабон е вистински расадник на таленти, кои во последните 15 години станаа познати светски ѕвезди. од калибарот на најголемите на сите времиња, предводени од Кристијано Роналдо, Нани, Кварежма, Мутињо.....

Португалските медиуми направија дрим-тим од најдобрите фудбалски бисери, кои станаа познати играчи, а излегоа од познатата Академија на Спортинг Лисабон.

Дрим-тимот е за последните 15 години, а и Македонија во иднина се надева дека ќе има ќар од одличната работа на фудбалската школа на Спортинг, бидејќи таму е и нашиот талент Димитар Митровски.

Најново во Фудбал