ГО ПРОДОЛЖИ ДОГОВОРОТ

Богатинов останува на Кипар

Мартин Богатинов го продолжи договорот со Етникос Ахна и покрај тоа што овој тим во новата сезона нема да биде дел од елитата во Кипар. 

објавено: 24 јуни 2018 - 09:34

Мартин Богатинов го продолжи договорот со Етникос Ахна и покрај тоа што овој тим во новата сезона нема да биде дел од елитата. Македонскиот интернационалец потпиша едногодишен договор со кипарскиот тим, за кого настапува од 2015 година.

Најново во Фудбал