ДВАЈЦА НАШИ ФУДБАЛЕРИ СО ТРАНСФЕРИ ВО ЕРМЕНСКИ КЛУБ

Илиески и Шабани потпишаа за Ширак

Дарко Илиески, екс играчот на Победа и Буњамин Шабани, кој до завчера беше на Чаир, кариерата ја продолжуваат во Ерменија.

објавено: 1 август 2018 - 14:15

Интересно. Ретко се случува во ист ден двајца наши фудбалери да потпишат за еден клуб од странство, уште помалку од Ерменија. Имено Дарко Илиески и Буњамин Шабани од денеска се нови играчи на Ширак од Ерменија.

„Среќен сум за овој трансфер, ова се мене е голем предизвик. Секако дека ќе се дадам од себе да ја оправдам довербата. Ширак е тим во кој може да напредувам" ни изјави Илиески.

 

Најново во Фудбал