ПРЕД КРАЈОТ НА МЕЧОТ ВАРДАР - РОЗЕНБОРГ

„Комити“ правеа шоу на трибини, кученце на теренот (Видео)

Се играа последните минути од мечот, кога на Запад беа запалени повеќе факели. Додека популарните „Комити“ правеа шоу на трибините, на теренот се појави кученце. Неколку редари мораа да реагираат, за кученцето да си замине од теренот.

објавено: 7 декември 2017 - 23:10

Најново во Фудбал