Познати цените на билетите за првиот меч на Сведбанк арена

Малме - Вардар на 12. јули од 19 часот, билетите за првиот меч од 13 до 60 евра

Малме и Вардар ќе го играат првиот меч на „Сведбанк арена“ во Малме, на 12. јули од 19 часот, а билетите не се ефтини. Цените се движат од 13 до 60 евра за најдобрите позиции на прекрасниот стадион на шведскиот првак

објавено: 26 јуни 2017 - 12:00

Малме и Вардар ќе го играат првиот меч на „Сведбанк арена" во Малме, на 12. јули од 19 часот, а билетите не се ефтини. Цените се движат од 13 до 60 евра за најдобрите позиции на прекрасниот стадион на шведскиот првак.

Сведбанк арена има капацитет од 21 илјади места, а Малме секогаш има огромна поддршка од своите симпатизери и една од најорганизираните навивачки групи во Шведска.

 

Најново во Фудбал