Алекс и Нестор-гол не ја забораваат Сицилија

Чао Палермо, одиме по победа против Израел (Видео)

Палермо одлично тргна во Серија Б, со победа против Специја на стартот од шампионатот, а режисери на триумфалниот почеток беа нашите репрезентативци Александар Трајковски и Илија Несторовски. Алекс го победи Нестор-гол во гласањето на симпатизерите на клубот од Сицилија, во анкетата кој гол беше поубав против Специја. Заедно им порачаа на симпатизерите на Палермо, дека клубот има сили да победи и без нив против Бреша, а сега време е македонското дуо напаѓачи да помогнат Македонија да го победи Израел

објавено: 30 август 2017 - 16:36

Палермо одлично тргна во Серија Б, со победа против Специја на стартот од шампионатот, а режисери на триумфалниот почеток беа нашите репрезентативци Александар Трајковски и Илија Несторовски. Алекс го победи Нестор-гол во гласањето на симпатизерите на клубот од Сицилија, во анкетата кој гол беше поубав против Специја. Заедно им порачаа на симпатизерите на Палермо, дека клубот има сили да победи и без нив против Бреша, а сега време е македонското дуо напаѓачи да помогнат Македонија да го победи Израел.

Во Хаифа ќе го играме седмиот меч во Г групата за пласман на СП во Русија, а време е за прва победа против Израел во петтиот меѓусебен начин.

 

 

 

Најново во Фудбал