Нестор мораше да се соблече, остана по гаќи (ФОТО)

Стрелецот на вториот гол за Македонија против Лихтенштајн, Илија Несторовски, на крајот теренот го напушти без опрема, која заврши во рацете на Македонците кои дојдоа да ги поддржат „црвено-црните“. Нестор-гол кон соблекувалната се упати по гаќи.  

објавено: 17 ноември 2018 - 00:15

Најново во Фудбал