ТИМОТ НА ФФМ СО НОВОГОДИШНИ ЖЕЛБИ

ВУЈАДИН СТАНОЈКОВИЌ: Победите во 2017 година не се случајни! (ВИДЕО)

„Во Федерацијата сум од 1994 година, речиси 30 години сум дел од структурите на ФФМ и мислам дека ова е најуспешната година во македонскиот фудбал. Ви посакувам здравје и среќа во Новата година, бидете репрезентативци и носете го гордо дресот на Македонија"- порачува „Вујо“

објавено: 22 декември 2017 - 19:50

„Победите во 2017 година не се случајни, сето време и труд и прес сѐ фокус на Фудбалската федерација за младите категории дава резултат.

Во Федерацијата сум од 1994 година, речиси 30 години сум дел од структурите на ФФМ и мислам дека ова е најуспешната година во македонскиот фудбал. Ви посакувам здравје и среќа во Новата година, бидете репрезентативци и носете го гордо дресот на Македонија"
Напред Македонија, Заедно ДоПобеда

 

Најново во Фудбал