КРАТОВЦИ ГО ЗАСИЛИЈА СРЕДНИОТ РЕД

Силекс го потпиша Камерунецот Есенгуе

Станува збор за играч за врска, со него Силекс ќе има уште поквалитетен тим

објавено: 6 јули 2018 - 13:16

Парфаит Луис Есенгуе е најновото, единаесетто име во Силекс.

Тој е игра за врска а доаѓа од Камерун, а бил член на Џенова, Пјаченца, Кијасо, Асколи, Чезена, Лече, Пиза.

Дали ова е најголемото засилување на Силекс во овој преоден рок.

Најново во Фудбал