Академија ФМП и Општина К. Вода во нова кошаркарска акција

Бесплатни кошаркарски тренинзи за најмладите

Започнувајќи од 3. април сите деца од територијата на Општина Кисела Вода, ќе имаат можност да посетуваат бесплатни кошаркарски тренинзи во Спортската Сала „Независна Македонија", лоцирана во дворот на Основното Училиште „Невена Георгиева – Дуња".

објавено: 29 март 2018 - 16:15

Започнувајќи од 3. април сите деца од територијата на Општина Кисела Вода, ќе имаат можност да посетуваат бесплатни кошаркарски тренинзи во Спортската Сала „Независна Македонија", лоцирана во дворот на Основното Училиште „Невена Георгиева – Дуња".

Сите деца кои ќе се вклучат на кошаркарските тренинзи, ќе добијат бесплатна
спортска опрема.

Инаку, тренинзите ќе се одржуваат во следниве термини:

 Понеделник: 16:00 – 17:00
 Вторник: 17:00 – 18:00
 Среда: 17:00 – 18:00
 Четврток: 16:00 – 17:00

Најново во Кошарка