Започна реконструкцијата

Добри вести за битолчани: Салата „Младост“ добива нов изглед (ФОТОГАЛЕРИЈА)

По стадионот под „Тумбе кафе“, започна и реконструкцијата на салата „Младост“, која ќе добие сосема нов изглед. Од „корен“ ќе бидат променети трибините и паркетот, а ќе биде решен и најголемиот проблем во оваа сала - греењето. 

објавено: 11 јануари 2017 - 12:30

Најново во Кошарка