МАРЈАН ЈАНЕСКИ Е ЈУНАКОТ НА РАБОТНИЧКИ ВО ГОЛЕМОТО ДЕРБИ

Јас играм како што најдобро знам и умеам, не ми е гајле што зборуваат другите

Бил „ваков", бил „онаков". Каков и да бил, Марјан Јанески покажа зошто ги помина сите младински селекции на Македонија. Навистина, беше и сениорски, иако не го задржа тој „стандарден тек".
Но вели дека тоа не му смета воопшто. Дека до него не допираат „муабетите" од типот „бил дебел", имал „одраз" со кој едвај да го фати обрачот. Дека шутира некошаркарски со левата рака. Дека не е материјал за Работнички, итн...
ЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ ВО ПЕЧАТЕНОТО ИЗДАНИЕ НА „СПОРТ“...

објавено: 14 ноември 2018 - 20:30

 

Марјан Јанески во понеделникот навечер „зборуваше" на „вистинското место". Долу на теренот во СЦ „Јане Сандански".

ЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ ВО ПЕЧАТЕНОТО ИЗДАНИЕ НА „СПОРТ"...Најново во Кошарка