Единствени се и покрај беспарицата

Кошаркарите на Фени покажуваат неверојатна љубов кон клубот

Кошаркарите на Фени не го добија ветеното, односно повторно останаа без заслужените плати, но покажаа неверојатна лојалност и ветија дека ќе играат и против Пелистер, задутре од 18 часот

објавено: 7 декември 2017 - 19:33

Кошаркарите на Фени не го добија ветеното, односно повторно останаа без заслужените плати, но покажаа неверојатна лојалност и ветија дека ќе играат и против Пелистер, задутре од 18 часот.

 

Најново во Кошарка