ОФИЦИЈАЛНИТЕ ЛИЦА ОДЛУЧИЈА

ПРЕКИН НА ДЕРБИТО: „Фемили“ да си заминат од „Градски парк“

Откако и по неколку предупредувања останаа „недисциплинирани“; официјалните лица на дербито одлушија да го испразнат делот од трибината на која се наоѓаат навивачите на МЗТ Скопје... На 3:18 минути пред крјапот на третиот период, Работнички има убедлива предност (62:50)... 

објавено: 17 март 2018 - 19:41

Откако и по неколку предупредувања останаа „недисциплинирани"; официјалните лица на дербито одлушија да го испразнат делот од трибината на која се наоѓаат навивачите на МЗТ Скопје... На 3:18 минути пред крајот на третиот период, Работнички има убедлива предност (62:50)...

Претходно мешот во „Градски парк“ беше прекинуван во два наврати. Прво по потфрлувањето на топката кога не теренот влетаа голме број на хартиени ленти, а потоа и во текот на второто полувреме кога од двете страни на салата, стигнуваше недолично навивање од страна на спротивставенит енавивачки групи...

Во моментов трае празнењето на делот од трибината на која се навивачите на МЗТ Скопје, а играчите се „загреваат“...

Најново во Кошарка