Евролигата има нов рекордер кај асистентите

1256 додавања – тоа го може само големиот Василис Спанулис (ВИДЕО)

На натпреварот Уникаха – Олимпијакос, Василис Спанулис стигна до бројката од 1.256 асистенции во кариерата. И на тој начин постана нов рекордер на Евролигата.

објавено: 31 март 2018 - 11:50

На натпреварот Уникаха – Олимпијакос, Василис Спанулис стигна до бројката од 1.256 асистенции во кариерата. И на тој начин постана нов рекордер на Евролигата.

Како изгледаше акцијата која му обезбеди место во историјата на неверојатниот грчки бек...

 

Најново во Кошарка