КАКВА ПОЧИТ КОН ВЕЛИКАНОТ

ФОТКА ЗА ИСТОРИЈА: „Шарас“ му се поклони на „Жоц“!

Сликата вреди повеќе од илјада заборови...

 

објавено: 17 мај 2018 - 18:40

Сликата вреди повеќе од илјада заборови...

Особено кога е вистинска... А оваа приказна е посебна, сама по себе... Туке не треба премногу објаснувања.

Шарунас Јасикевичиус, легендата на европската кошарка, му се поклони на Жељко Обрадовиќ, својот некогашен ментор во Панатинаикос...

И тука нема ништо чудно, ама баш ништо, затоа што едноставно е тоа, Жељко Обрадовиќ е иституција!

Најново во Кошарка