ЕВРОЛИГАТА ГО ПРЕТСТАВИ ЛОГОТО ЗА „Ф4“ ТУРНИРОТ ВО БЕЛГРАД

Калемегдан ги чека најдобрите во земјата каде е родена кошарката (ВИДЕО)

Оваа година „фајнал-фор" турнирот во Евролигата ќе биде одржан во Белград, и тоа во периодот од 17. до 20. мај.

објавено: 13 февруари 2018 - 16:45

Оваа година „фајнал-фор" турнирот во Евролигата ќе биде одржан во Белград, и тоа во периодот од 17. до 20. мај.
А елитното натпреварување го претстави и официјалното лого за завршниот турнир на четирите најдобри екипи на Стариот континент.
Логото ја симболизира тврдината Калемегдан, како и Белград како место на раѓање на кошарката...

Најново во Кошарка