И ТОА ГО ИМА ВО НАЈСИЛНАТА ЕВРОПСКА ЛИГА

Најсмешните евролигашки „потези“ (ВИДЕО)

Можеби е несекојдневно, но е вистинито. И најдобрите играчи во Европа знаат да бидат и комични...

објавено: 10 јануари 2017 - 18:00

Паралелно со најдобрите акции, Евролигата „извади“ и едно би се рекло „смешно видео“.

За крајот на годината, 2016, се појавија најинтеренсите моменти од последнито месец во годината која е зад нас.

А како сето тоа изгледа „спакувано“ во само три минути...

 

Најново во Кошарка