САМО ВО „СПОРТ“, ВОЈДАН СТОЈАНОВСКИ СЕ ВРАТИ ВО ГЕРМАНИЈА

Одамна ги научив германските „навики", ред, работа и дисциплина, пред се!

По играњето за берлинска Алба, капитенот на нашиот национален тим по втор пат во својата кариера одбра еден клуб во Германија, кој е дел од Бундеслигата.

објавено: 14 септември 2018 - 13:00

Оваа година Бундеслигата уште еднаш ќе ни биде интересна нам Македонците.

Пред се затоа што по кратка пауза, повторно на терените ширум Германија ќе го гледаме капитенот на нашиот национален тим – Војдан Стојановски.
По успешната авантура во берлинска Алба, еден од браќата Стојановски ја прифати понудата која на негова адреса ја испрати менаџерскиот тим на ЕВЕ Олденбург.

ЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ ВО ДЕНЕШНОТО ПЕЧАТЕНО ИЗДАНИЕ НА „СПОРТ“...

Најново во Кошарка