СИЛНА МАКЕДОНИЈА ПРОТИВ СЛОВАЧКА

СТАЈИЌ: На Македонија не и е местото во претквалификациите

По втор пат бевме подобри од Словаците во овие претквалификации, заслужуваме да игграме квалификации, смета младиот бек на нашиот национален тим.

објавено: 25 февруари 2018 - 22:04

По втор пат бевме подобри од Словаците во овие претквалификации, заслужуваме да играме квалификации, смета младиот бек на нашиот национален тим.

„Благодарност до сите што дојдоа на да не подржат важна победа за нас штета што не беше изразена со поголем разлика пред гостувањето во Швајцарија Македонија не припаѓа во овие претквалификации“- кажа еден од најмладите во нашиот национален состав, Бобан Стајиќ.

Најново во Кошарка