ВРЕМЕПЛОВ: Во Тревизо на едно место - Кокошков, Табак, Врбица...

„Спортмедиа“ дојде до доста интересна слика. Пред многу години наназад на кошаркарски камп во Тревизо на едно место се најдоа, сегашниот селектор на Словенија, Игор Кокошков, Жан Табак, Драган Василов и легендата на македонската кошарка, Врбица Стефанов.  

објавено: 13 септември 2017 - 09:55

Најново во Кошарка