Секогаш е расположен за шега

Ало,ало Милер, Томас ги насамари новинарите (Видео)

Томас Милер секогаш е расположен за шега, а на интересен начин ги насамари германските новинари, при враќањето на експедицијата на Баерн од подготовките во Доха 

објавено: 12 јануари 2017 - 19:00

Томас Милер секогаш е расположен за шега, а на интересен начин ги насамари германските новинари, при враќањето на експедицијата на Баерн од подготовките во Доха.

Милер е незадоволен од статусот во клубот, па новинарите го чекаа подготвени со прашања, но Томас на интересен начин успеа да ги избегне. Погледнете како. 

Најново во Меѓународен Фудбал