НЕ Е САМО ОДЛИЧЕН ФУДБАЛЕР, ТУКУ...

МАЕСТРО: Џанлука Лападула (ВИДЕО)

Со добрите изданија во ланскиот шампионат како играч на Пескара, Џанлука Лападула се „препорача“ во Милано. А и кога стигна кај „црвено-црните“ овој 26. годишен фудбалер покажа дека не е вешт само на зелениот терен...

објавено: 10 јануари 2017 - 21:30

Веројaтно тоа го има само, и исклучиво во Италија. Еден добар фудбалер да се занимава и да биде и повеќе од добар во една друга област - музиката.

Со одличните изданија во ланскиот шампионат како играч на Пескара, Џанлука Лападула се „препорача" во Милано. А и кога стигна кај „црвено-црните" овој 26. годишен фудбалер покажа дека не е вешт само на зелениот терен.

Едноставно знае да музицира, да „игра“ и со клавирот, што го покажа и при гостувањето во едно ТВ шоу, секако наменето за фудбал.

Најново во Меѓународен Фудбал