Германците знаат и да се шегуваат

Како ќе изгледа албумот „Панини“ со 48 репрезентации (Фото)

Германците се шегуваат на сметка на одлуката на ФИФА за мундијал со 48 репрезентации, а сликовито проширувањето на форматот го опишаа со популарниот албум со сликички „Панини“

објавено: 10 јануари 2017 - 13:03

Германците се шегуваат на сметка на одлуката на ФИФА за мундијал со 48 репрезентации, а сликовито проширувањето на форматот го опишаа со популарниот албум со сликички „Панини".

Еве кљако би изгледал албумот на италијанскиот производител со толкав голем број на репрезентации на Светско првенство од 2026 година па натака.

Најново во Меѓународен Фудбал