ИЗВРШЕТЕ ЈА ЈА ВАШАТА ОНЛАЈН УПЛАТА И ЧЕКАЈТЕ ГОЛЕМА ДОБИВКА

Кој ќе го освои Џекпотот од 133.000 евра на Бетсити?

Главната добивка за џекпот на онлајн обложувалницата „BETCITY", за играта ТОТО достигна 133 илјади евра. Играчите, кои сакаат да бидат дел од овој Џекпот потребно е најдоцна до утре (14. ноември) до 19 часот да извршат онлајн уплата на веб страната на „BETCITY".

објавено: 13 ноември 2017 - 17:43

Главната добивка за џекпот на онлајн обложувалницата „BETCITY", за играта ТОТО достигна 133 илјади евра.

Играчите, кои сакаат да бидат дел од овој Џекпот потребно е најдоцна до утре (14. ноември) до 19 часот да извршат онлајн уплата на веб страната на „BETCITY".

Со ТОТО или прогнозирање од страна на играчите на 14 фудбалски комбинации, „BETCITY" една од најголемите онлајн обложувалници во Европа ја нуди најпосакуваната игра помеѓу спортските зависници и Џекпот од 133 илјади евра. Со ТОТО играчите имаат можност со мали уплати да добијат екстра големи добивки.

За учество во тотализаторот потребно е да се стават 1, Х или 2 на сите 14 фудбалски натпревари од тој ден. Оној кој ќе ги погоди сите 14 натпревари што ги предлага „BETCITY" има шанси да го добие најголемиот спортски Џекпот кој ова коло изнесува повеќе од 133 000 евра. За утешна добивка, доволно е да се погоди исходот на најмалку 9 натпревари.

Наградниот фонд изнесува 90% од уплатата во колото, распределена меѓу добитните учесници, и 10% од уплатата во колото како приход за организаторот од играта тотализатор.

Тото или Тотализатор - е игра во којашто организаторот „BETCITY" врз основа на правилата за тотализатор и законите кои го регулираат овој вид на дејност, прима парични средства од учесници за исходи од натпревари претставени во играта тотализатор. Согласно правилата за тотализатор, вкупната уплата во колото (пул) се распределува меѓу добитните учесници.

Уживајте во спортското прогнозирање и освојте го најголемиот спортски Џекпот. Сите информации може да ги добијат на овој ЛИНК.

Најново во Меѓународен Фудбал