РЕАЛ ИМА ОДЛИЧНА СИТУАЦИЈА НА ПОЛУВРЕМЕТО

Од никаде - Марсело (ВИДЕО)

Мадридистите беа во подредена улога, но на одморот заминаа задоволни. Ги направи потегот на Марсело, кој една безидејна акција на гостите ја претвори во нерешени (1:1).

објавено: 25 април 2018 - 21:40

Мадридистите беа во подредена улога, но на одморот заминаа задоволни. Ги направи потегот на Марсело, кој една безидејна акција на гостите ја претвори во нерешени (1:1).
Во еден висок лак топката упатена од десната страна падна пред кристијано Роналдо. Но овој ја пропушти, и таа некако дојде до Марсело.
Бразилскиот бек силно ја зафати со левата нога, и преку неколку играчи од одбраната на баварците заврши во левиот долен агол на голот кој го брани Улрих

Најново во Меѓународен Фудбал