Го чека казна затвор

Лучо Гонзалес збесна, ја фрлил сопругата од тераса

Поранешниот аргентински репрезентативец на Аргентина, Лучо Гонзалес се соочува со сериозно обвинение и обид за убиство на сопругата. Андреа Маркес го обвини сегашниот фудбалер на Атлетико Паранензе дека ја фрлил од тераса, а засега мерките се Лучо да не се доближува до сопругата на помалку од 500 метри, а веројатно го чека и казна затвор

објавено: 15 декември 2017 - 21:58

Поранешниот аргентински репрезентативец на Аргентина, Лучо Гонзалес се соочува со сериозно обвинение и обид за убиство на сопругата. Андреа Маркес го обвини сегашниот фудбалер на Атлетико Паранензе дека ја фрлил од тераса, а засега мерките се Лучо да не се доближува до сопругата на помалку од 500 метри, а веројатно го чека и казна затвор.

„Се обиде да ме убие. Висев на терасата, а потоа ме фрли доле пред моите деца. Викаше ќе те убијам“, обвинува неговата сопруга Андреа.

Лучо Гонзалес има одлично фудбалско реноме и настапи за гиганти од калибарот на Ривер Плата, Порто и Марсеј.

Најново во Меѓународен Фудбал