ЈА УТНАА РАБОТАТА

Роналдо доби статуа ама како карикатура

Лицето на Кристијано е поставено на аеродромот во неговиот роден град Мадеира

објавено: 29 март 2017 - 17:12

Kристијано Роналдо доби нова статуа во родниот град Мадеира. Таа е поставена на аеродромот во Мадеира, како знак дека пристигнувате во градот на еден од најдобрите фудбалери во светот.

Статуата е од бронза, но многумина ја оценија како „катастрофална“. Тоа е затоа што лицето на статуата помалку делуува смешно и според многумина е како карикатура. Сепак, на Роналдо воопшто не му сметаше изгледот на статуата и гордо се сликаше до нејзе.

 

Најново во Меѓународен Фудбал