Се претстави и Колумбиецот

Бос Мина Џери низ „Камп Ноу“ (Видео)

Колумбиецот Џери Мина се претстави пред симпатизерите на Барселона, на „Камп Ноу“, а во знак на почит кон нив и кон клубот со голема традиција приреди неочекуван потег

објавено: 13 јануари 2018 - 14:45

Колумбиецот Џери Мина се претстави пред симпатизерите на Барселона, на „Камп Ноу", а во знак на почит кон нив и кон клубот со голема традиција приреди неочекуван потег.

Во еден момент од претставувањето, Мина ги соблече копачките за да покаже колку го респектира својот нов клуб.

Here's the full video of Mina taking off his shoes as a sign of respect for his new team Welcome Yerrypic.twitter.com/P81AYSdNrs

BarcaSpiral (@BarcaSpiral) January 13, 2018

Најново во Меѓународен Фудбал