УЕФА НЕ ОСТАНА НИШТО НА СЛУЧАЈОТ

Лигата на нации има и посебна топка


Од оваа 2018 година, УЕФА стартува со проектот Лига на нации, натпреварување кое секако, ќе има и посебна топка која ја произведува компанијата „Адидас"...

објавено: 6 септември 2018 - 18:45

Од оваа 2018 година, УЕФА стартува со проектот Лига на нации, натпреварување кое секако, ќе има и посебна топка која ја произведува компанијата „Адидас"...

Новата фудбалска топка, се разбира, на Лигата на нациите, има необични, шарени бои, и со неа ќе се играат сите натпревари на ово новоформирано натпреварување, кое за македонскиот национален тим стартува вечерва, од 20.45 часот, со дуелот на Гибралтар.

Најново во Меѓународен Фудбал