ЗА РАБОТНИЧКИ НЕ МОЖЕШЕ ПОЛЕСНО

Само Зета е „проблематична“?

Црногорската Зета е сериозен можен ривал за „романтичарите". Останатото е од земји каде има аматерски фудбал како Андора, Гибралтар, Малта и Сан Марино

објавено: 19 јуни 2017 - 10:20

Црногорската Зета е сериозен можен ривал за „романтичарите". Останатото е од земји каде има аматерски фудбал како Андора, Гибралтар, Малта и Сан Марино

Лесно е кога имаш рејтинг и си фаворит. Тоа најдобро го знае во моментов екипата на Работнички. Што да се каже за можните ривали на нашиот тим. Освен Зета од Црна Гора останатите се тимови кои и речиси ги нема на мапата на Европа.
Тре Пене од Сан Марино, Санта Колома од Андора, Флориана од Малта и Ст. Џозеф од Гибралтар. Тоа е она што го очекува Работнички кој не би требало да има проблем во првата фаза од Лигата на Европа..

Најново во Меѓународен Фудбал